Aemy Design

Üdvözlő üzenet

Üdvözlet egy PortálSzépítéssel foglalkozó oldalon, amivel a kezdő és/vagy fejlődni vágyó szerkesztőknek szeretnék segíteni 2007 óta. A sok év alatt átválogattam a tartalmat és többször újrakezdtem. Ötleteket találtok a rendezett és igényes oldalhoz, rengeteg képet, kiegészítéseket, trükköket, teljes kinézeteket, kódolásokat, css kódokat, fejléceket, modulokat stb. WordPress típusú és G-Portálos oldalhoz egyaránt. Nézelődjetek és vigyétek ami tetszik.

Korábbi munkáim

Kategóriák, besorolás

css, design, külső, header, fejléc
informations, infó, psd, photoshop
rendelés, sablon, tutorial
wordpress, gportal
G-Portal Downloads

G-portál teljes oldal sablonok

Blogos sablonok

Természeti, Évszakos sablonok
Sztáros sablonok Felsorolva vannak név szerint Ünnepi sablonok Karácsonyi, Halloween-i, Húsvéti
Egyéb sablonok Beauty és Fashion sablonok, Filmes, Anime-s, Édességes, Gyümölcsös

A sablonokról a pillanatképek kicsinyítve vannak, ha teljes méretben akarod látni: jobb kattintás Kép megjelenítése gomb, majd új ablakban láthatod. Egyszeri bal kattintásra automatikusan menti a gépedre a ZIP fájlt. A sablonok tartalma: css kód, fejléc, háttér, táblázat modul, elit ikonos részleg, oldalinfó doboz, idézetblokk, sablon képei és egyéb kiegészítő tartalmak


G-portál teljes oldal css kódok

Oldalra css kódok

A css kódok beillesztése előtt G-portálos oldalnál a Stílus és Felület fülön a Stílusok közül a BETON stílust kell választanod, mert a többinél nem mutatja 100%-san a felmásolt css kódot. Ha szükséged van a Táblázatkódra, a teljes magyarázatát itt találod.

Back to top